De camping

Camping De Zoete Aagt is gelegen op een bijzonder terrein, geen seizoen- en jaarplaatsen, geen harde muziek en partytenten, u kunt genieten van de rust en de ruimte op het terrein.

De standplaatsen zijn omzoomd door hagen en prachtige bomen. De schitterende ligging tussen 3 natuurgebieden en te midden van onze fraaie boomgaarden met hoogstam fruit zorgt voor het complete genot van de natuur.

De ruime veldjes zorgen voor prachtige standplaatsen voor caravans en tenten, mooi omsloten door heel veel natuur, rust en ruimte.

Op het terrein is een sanitairgebouw compleet met douches,
toiletten, wasmachine, droger en handwasfaciliteiten.
Wij beschikken over een douche en toilet voor mindervaliden.

Camping De Zoete Aagt is door zijn ligging en indeling en de wijze van bedrijfsvoering zeer geschikt voor mensen die willen genieten van een prachtige omgeving, waar ons motto rust en ruimte heerst.

Camping De Zoete Aagt organiseert in de vakantieseizoenen regelmatig creatieve activiteiten. Aan deze activiteiten kunnen alle campinggasten deelnemen.

Verder is er de mogelijkheid om een scooter te huren om de omgeving te gaan verkennen. Ook buiten het hoogseizoen worden regelmatig excursies, wandelingen en workshops aangeboden.

Door de aanwezigheid van een overdekte ruimte kunnen de activiteiten zelfs bij regenachtig weer gewoon doorgang vinden. Een leuke workshop is bijvoorbeeld bonbons maken.

Verder appels en noten oogsten samen met onze campinggasten en daarna lekker genieten van deze verse producten.

Dankzij een efficiënte indeling van het kampeerterrein kan rekening worden gehouden met uw gezinssamenstelling of specifieke wensen.

Camping De Zoete Aagt weet als geen ander wat de kampeerder op prijs stelt.
Alles is dan ook tot in de puntjes geregeld: van hulpvaardig tot kwalitatief hoogwaardige voorzieningen.

Direct boeken.

Indien er zich problemen voordoen bij het online boeken kunt u ook direct contact opnemen op 06- 40606415.