Slapen in de schuur

Eerst heette deze ruimte “de Openhaardkamer”. De open haard is er nog steeds en kan  ook worden gebruikt, maar de ruimte is nu verbouwd naar 4 tot 6 slaapplaatsen en geschikt als overdagverblijf tot ongeveer 12 personen.
Het comfort van goede bedden; er zijn 2 bedden boven, een zit/slaapbank en op verzoek kunnen er veldbedjes geplaatst worden. Dekbedden en kussens zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Beddengoed en handdoeken brengen de gasten zelf mee.

De keuken heeft een koelkast, 2 kookplaten om zelf lekker te kunnen kokkerellen. Serviesgoed, pannen etc. is aanwezig.  Er is voldoende bergruimte en een grote eettafel. Aan deze grote tafel kunnen 10 personen eten, maar de tafel is ook ideaal om gezellig samen aan te zitten of om te kaarten of te sjoelen.

Een avontuur voor kinderen
Voor kinderen is deze ruimte een avontuur op zich. Boven slapen en ’s avonds over het randje stiekem gluren, naar wat er beneden zich allemaal afspeelt.
Voor de hele jonge kinderen is er een (gratis) kinderbedje beschikbaar.

Verder staat er buiten in de boomgaard met kweeperen ook nog een grote picknicktafel, om met mooi weer buiten te kunnen eten. De gasten van Slapen in de schuur, maken gebruik van het inpandig sanitair van de camping.

Prijzen Slapen in de schuur
Deze heerlijke ruimte is te reserveren voor een vriendelijk tarief.

Weekend van vrijdag 14.00 uur tot maandag 11.00 uur
Midweek van maandag 14.00 tot vrijdag 11.00 uur

Huurprijs weekend of midweek
2 – 4 personen: € 160,- + € 40,- schoonmaakkosten
5 – 6 personen: € 210,- + € 40,- schoonmaakkosten

* Slapen in de schuur is alleen tijdens het kampeerseizoen te huur. Van 1 april tot 1 november

Tip: Deze ruimte is ook heel geschikt als aanvulling voor grotere groepen, waarbij niet iedereen beschikt over een tent of caravan.