Tipi vakantie

Tipi tent voor avontuurlijk kamperen

Bent u op zoek naar een bijzonder weekendje weg of een speciale vakantie? Wil je met je familie of vrienden eens ècht bijzonder gaan kamperen? Geniet dan van een sfeervolle tipi vakantie bij ons op de camping.

Naast het plezier en de magie van het slapen in een echte tipi (ook wel wigwam of teepee genoemd), is er volop gelegenheid om van de prachtige natuur en de rust te genieten. De tipi staat op een ruime kavel (liefst 35×70 meter).
Het terrein ligt afgescheiden van de rest van de camping. Geschikt voor vele doeleinden!
Ideaal voor een groepsvakantie, familieweekend of familiefeest ideaal, want er is ruimte genoeg! Er mag vuur gestookt worden, zoals het ook betaamt voor een echte tipi belevenis!

De tipi is 8 meter doorsnee en is dus ruim genoeg voor 15 tot 20 personen. Indien gewenst is er voldoende plek om op het veld nog tent(en) of caravan(s ) bij te plaatsen.

De tipi staat in een stukje prachtige natuur en laat je de natuur van dichtbij beleven. Tegelijkertijd heeft de camping alle voorzieningen voor een comfortabel vakantieverblijf. Ook rondom de tipi is er volop leefruimte. Het doel dat wij voor ogen hebben is dan ook, om onze gasten een avontuurlijke en sfeervolle kampeerervaring te bieden. Tevens is onze camping een mooie basisplek van waaruit vele culturele en avontuurlijke uitstapjes in de omgeving mogelijk zijn.

Inmiddels is de tweede tipi ook in gebruik evenals de veldkeuken! De veldkeuken is overdekt en beschikt over maar liefst 4 gasbranders! Genoeg om voor een grote groep te kunnen koken!
Vraag naar de mogelijkheden: 06- 40606415.

Extra mogelijk: statafels met felgekleurde parasols en veldbedjes voor in de tipies. Er is de mogelijkheid om deze opvouwbare veldbedden te huren. U hoeft dan geen matrasje of luchtbed mee te nemen!

Beide tipies zijn voorzien van een hardhouten vloer. Bovendien staan er tafels en banken in, die men binnen en/of buiten gebruiken kan!

Prijzen zijn vanaf  € 500,00 (20 personen) voor een weekend /midweek van vrijdagmiddag 14.00 uur tot maandag 10.00 uur.
Elke persoon boven basisaantal betaalt € 5,00 per dag (normale dagtarief). Indien u graag veldbedden wilt gebruiken en u geeft het aantal aan ons door, dan zorgen wij dat ze opgezet klaar staan in uw slaaptipi zodat u uw “slaapvertrek” direct in gebruik kunt nemen! Kosten zijn € 10,00 per veldbed. Wij ruimen ze dan ook weer voor u op!

Wilt u graag meer informatie of vindt u het leuk om de locatie te bekijken, neem dan contact op met 06- 40606415 of stuur een email naar  info@dezoeteaagt.nl

 Screenshot_2015-05-11-13-27-22