De omgeving

Ingesloten tussen 3 prachtige natuurgebieden: Bruuk,  St.Jansberg en Reichswald. In het zacht glooiend landschap ziet u uit over bos en veld, de koeien en paarden in de weide. Zie de zon opkomen boven het bos, witte nevels hangen in de dalen. Laat de stilte binnenkomen en speur naar herten, reeën en vossen.

Hoor het uitbundige gezang van de vogels in het voorjaar en vind rust op een bankje na een vroege of late boswandeling. Proef de rust en vind jezelf erin terug.

In de directe omgeving vindt u wandelpaden naar de St. Jansberg, Zevendal, Plasmolen en naar het prachtige natuurgebied de Bruuk. Binnen een straal van 500 m. vindt u het iconenatelier van Toos Zegers-Koenders. Deze is zeer bijzonder en een aanbeveling waard. Het atelier is bereikbaar via het wandelpad aan de achterzijde van de camping.

Biologische kwekerijen de Bron en Zonneklaar bevinden zich op loopafstand. Ook de overheerlijke honing bij de imker in de Bruuk mag u niet missen.

Op 20 minuten loopafstand via de St. Jansberg vindt u de Plasmolen. Heerlijk genieten van een culinair hoogstandje bij Restaurant de Plasmolense Hof of voortreffelijke pannenkoeken bij De Tol.
Daarna wandelen in het fantastische recreatiegebied de Siep/ Mookerplas. Bezoek de Mookerheide en fiets of wandel eens door het Zevendal!

Op loopafstand bevindt zich Buurtmarkt Breedeweg met ook op zondag verse broodjes.

Onze camping ligt op 4 km. afstand van het centrum van Groesbeek. In het centrum van Groesbeek vindt u de Zuidmolen waar al generaties lang de fam. Jochijms de scepter zwaait. De molen wordt nog steeds gebruikt en heeft een uitgebreid assortiment meel en biologische producten. Verder is het heerlijk romantisch eten in het centrum van Groesbeek bij La Vie.

In Groesbeek bevindt zich ook Bevrijdingsmuseum. Hier vindt u interessante informatie over de 2e Wereldoorlog en o.a. de wederopbouw van Groesbeek.

Wat te denken van een fantastische lunch in de serre van De Wolfsberg met het mooiste uitzicht over Groesbeek!

Bezoek eens de oudste stad van Nederland: Nijmegen. Het Valkhofmuseum is een bezoek meer dan waard en op maandag en zaterdag kunt over de markt in Nijmegen slenteren met heel veel mogelijkheden om uit te rusten en te genieten van bijv. een kopje koffie.

U kunt ook met het pontje naar Cuijk, de Maasheggen of naar Boxmeer, alles op fietsafstand.

En tot slot kunt u genieten van een ijsje bij Geert van Passione in de Kerkstraat! Volgens ons en vele anderen het allerlekkerste ijs!

Download hier wandel- en fietsroutes:

wandelnetlekkerfietsen